Theatervoorstelling Immer Gerade Aus

theatervoorstelling immer gerade aus

Immer Gerade Aus is een eigen productie van theatermakers uit Tilburg. Als de Yellow Brick Roadies maakten zij tussen 2006 en 2014 een vijftal parodiemusicals. Nu was het tijd voor iets anders. Een retro-muziektheatervoorstelling over een vriendengroep à la de musical Rent in het Oost-Berlijn van voor de val van de Berlijnse Muur. Over dromen, liefde, Trabantjes en de geheime dienst. De voorstellingen werden gespeeld in de Kennismakerij in de Spoorzone in Tilburg en ik mocht daar de foto’s maken ?

Meer theaterfotografie door Raymond Dekker ? Theatergroep Yellow Brick Roadies

The T.S. Eliot Appreciation Society in EKKO

The-T.S.-Eliot-Appreciation-Society-EKKO-Utrecht

In 2016 maakte ik een fotoreportage van The T.S. Eliot Appreciation Society tijdens zijn albumrelease in EKKO. Onlangs kwamen er geruchten uit Zweden dat er een nieuw album onderweg is (yes!). Eerst speelt hij deze zaterdag nog op Eurosonic 2018. Gaat dat zien! (en vooral horen)

Paul de Brabander van dB’s bij het CAB gebouw in Utrecht

cab-gebouw-dbs-paul-de-brabander-cartesius-driehoek-utrecht

“Kan jij een aansprekende foto maken van karakteristieke koppen en oude gebouwen?”, vroeg Niels. “Ja, leuk!”, zei ik. En zo fotografeerde ik Paul de Brabander en het CAB gebouw voor 3voor12 Utrecht. Lees vooral ook het door Niels Spinhoven en Freek Liebrand geschreven artikel over de ontwikkelingen in dat gebied. ?? http://bit.ly/2qnj8hW

De foto’s ??

Mr. Polska en Nouveau Riche in Tivoli de Helling

mr-polska-nouveau-riche-tivoli-de-helling-utrecht

Mijn eerste opdracht voor 3voor12 Utrecht was het maken van een fotoreportage van het optreden van Mr. Polska en Nouveau Riche in Tivoli de Helling. Voor het optreden maakte ik me zorgen of het jonge, puberende publiek het wel ok vond dat ik, destijds 34 jaar, ook foto’s van hen maakte. Dat bleek totaal geen probleem. De jongeren kwamen juist naar mij toe om op de foto te gaan. Al snel bleek het niet mijn muziek, maar oh wat was ik onder de indruk van de verbondenheid tussen het jonge publiek en de artiesten. Daarom vond ik het belangrijk om juist dat terug te laten komen in de reportage.